Hier staan
de films die ik gezien heb
Filmoverzicht per jaar:
2013 (166 films)
2014 (246 films)
2015 (191 films)
2016 (201 films)

begin 2013: Als echte lijstjesman ben ik in 2013 begonnen met het bijhouden van de films die ik gezien heb. Aangezien ik nog weinig programma's interessant vind op de televisie en het met de sportieve kant ook niet goed gaat ben ik maar meer films gaan kijken. "Live" op de tv, opgenomen op de HD-recorder of (het liefst) geleend bij de bibliotheek. Of in filmhuis De Gigant in Apeldoorn.

eind 2013: Vanaf december aangesloten op glasvezel en bij het KPN-pakket Film1 en HBO: een filmwereld gaat open.

zomer 2014:
Abonnement op HBO opgezegd (en daarmee waren alle opgenomen films van HBO ook weg). Maar HBO haalt het niet bij Film1. Als de dagen lengen wordt de interesse in het kijken van films minder. Om rustig te kunnen kijken naar en te genieten van films wil ik niet afgeleid worden. Dus graag met de gordijnen dicht. In de zomer ben ik trouwens ook veel meer buiten. Een een kijkpauze levert in de herfst meer kijkplezier op.

eind 2014: Kamer boven beter ingerricht om comfortabel films te kijken. Interesses van Cobi en mij (en Karlien als ze er is) lopen behoorlijk uiteen. Zo hebben we toch ons eigen plekje in huis om tv te kijken.

2015: Film1 vernieuwt niet zo snel haar films; dus is op een gegeven moment is het nieuwe aanbod beperkt. Meer films bij de bieb geleend, maar minder naar de Gigant.

De laatste keer dat ik een film in de bioscoop zag was op 5 december 1998. Het was voor Karlien haar eerste film in een bioscoop en het was de tekenfilm Mulan in Tivoli in Apeldoorn. Zo af en toe nog wel een film gezien in De Gigant in Apeldoorn. Weer naar een "echte" bioscoop op 5 februari 2013 in Enschede: The Hobbit.

Vanaf 2013 ook weer regelmatig naar filmhuis Gigant. Met filmpas 2 euro korting op een kaartje, maar de kosten van de pas (17,50) halen we er niet uit. Meestal naar de film aan het eind van de middag en soms daarna uit eten in Apeldoorn.